Bīstams maijs: 7 mēneša dienas, kas mūs ieprogrammē neveiksmei

Maijā pēc iespējas ātrāk jāatbrīvojas no domām, kas mūs ieprogrammē uz neveiksmi. Ja to nedarīsit, problēmas parādīsies ar apskaužamu regularitāti. Īpaši svarīgi ir domāt pozitīvi turpmāk aprakstītajās dienās. Septiņas maija dienas ir īpaši kritiskas un bīstamas. Astrologi stingri iesaka tos atcerēties, lai nepieļautu kļūdas un neradītu problēmas un nepatikšanas.

2. maijs — Venera ieiet Aunā

Šajā Zodiaka Uguns zīmē Venera ir ārkārtīgi neērti, un tas tieši norāda uz faktu, ka viss uzturēšanās laiks tajā līdz šī mēneša 27. datumam būs bīstams. Šis būs laiks, kad cilvēki varēs izmest dusmas viens uz otru un izrādīt agresiju pret tiem, kas šķērso viņu ceļu. Pirmais astrologu ieteikums attiecas uz problēmu risināšanas stratēģiju – nesteidzieties visā vainot citus cilvēkus. Tas viņiem atņems jau tā vājo vēlmi doties pusceļā pretī jums. Venera ir atbildīga arī par mūsu vitalitāti un enerģiju. Tās samazināšanās liecina, ka maijā daudzi cilvēki kļūs slinkāki.

10. maijs — sākās Merkura retrogrāds

Merkura retrogrāda kustība ietekmēs tā labvēlīgo stāvokli Dvīņu zīmē. Tas nozīmē, ka šajā dienā mums būs jābūt īpaši uzmanīgiem attiecībās ar cilvēkiem, kuriem uzticamies. Visticamāk, ka lietas, kas mums tiek dotas visvieglāk, neizdosies. Planētas retrogrāda kustība ilgs līdz 3. jūnijam, taču lielākās briesmas tas nesīs tikai pašā sākumā.

16. maijs – pilns Mēness aptumsums

Pirmais 2022. gada Mēness aptumsums ir Skorpiona zīmē. Mēness gandrīz pilnībā nonāks Zemes ēnā, būdams Ūdens stihijas ietekmē. Skorpions mums saka, ka vispirms cietīs attiecības un draudzība. Ģimenes lietas vislabāk risināt vienatnē. Atrast kopīgu valodu ar mīļajiem šķitīs neatrisināms uzdevums.

Ja kāds no tavas vides šķērso tavu ceļu, neatbildi atriebībai un niknumam – šīs dienas svarīgākajiem veiksmes ienaidniekiem. Tāpat esi uzmanīgs ar tādām jūtām kā greizsirdība un skaudība.

18. maijs ir Marsa un Neptūna savienošanās diena

Marss un Neptūns apvienos spēkus, lai mūs ar tevi kaitinātu. Marss padarīs mūs alkatīgus un nepiekāpīgus, un Neptūns piespiedīs mūs uz viltībām. Sargieties, ka jūs krāpj cilvēki, kuriem uzticaties, un esiet īpaši uzmanīgs ar naudu. Jūs var viegli apmānīt krāpnieki. Kad parādās kāda svarīga informācija, vispirms pagriez galvu un tad emocijas un jūtas.

Lasi vēl: Naudas horoskops 2022. gada maijam: visām Zodiaka zīmēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment