Atsaucoties uz viltus sludinājumu par drēbītēm, nožņaudz grūtnieci un burtiski izgriež no vēdera mazuli

No labās: Klarisa Figueroa un Dezirē Figueroa
FOTO: AP/Scanpix

Ziņu aģentūra AP ziņo par kādu traģisku atgadījumu Čikāgā – kāda grūtniece atrada internetā sludinājumu, kurā mazuļa drēbītes tiek piedāvātas par brīvu. Sludinājuma autore ievilināja jauno māmiņu dzīvoklī un rīkojās necilvēcīgi. Briesmīgā notikuma brīdī grūtniece tika nožņaugta un mazulis izgriezts no viņas ķermeņa. 

Noziegumā apsūdzētā, 46 gadus vecā Klarisa Figueroa, vēlējusies jaunās sievietes bērnu, lai to audzinātu kā savējo.

Izrādās, ka visa ģimene ir iesaistīta kriminālajā dzīvē, gan 24 gadus vecajai meitai Dezirē Figueroai un 40 gadus vecajam dzīvesbiedram Pjotram Bobakam, kurš tiek apsūdzēts slepkavības slēpšanā.

19 gadus vecā grūtniece Marlēna Okoa-Lopesa mācījās vēl tikai vidusskolā. Viņa no skolas devās uz Klarisas māju pēc tam, kad bija atradusi pavisam nevainīgu sludinājumu Facebook, kurā piedāvāts atdot par brīvu zīdaiņu drēbītes.

Pēc tam Figueroa pazvanīja neatliekamajai medicīniskajai palīdzībai, lai paziņotu, ka “viņas mazulis” ir pārstājis elpot.

Mediķi ar pūlēm centās atgriezt mazuli pie dzīvības un nogādāja slimnīcā. Tiek ziņots, ka bērns atrodas ļoti smagā stāvoklī un cerību nav, ka viņš varētu izdzīvot.

Incidents noticis jau labu laiku atpakaļ, aprīļa beigās, un policija tikai 7. maijā šo incidentu sasaistīja ar 19 gadus vecās grūtnieces Marlēnas pazušanu.

Ar pazudušās meitenes draugu palīdzību likumsargi iekļuva viņas Facebook profilā, kurā bija redzams, ka Okoa-Lopesa un Figueroa komunicējušas kādā grupā, kuru auditorija ir topošās māmiņas.

 

Nākošajā lappusē lasi, kur tika atrasts jaunās māmiņas līķis

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment