Notiek brīnums – zīdainis, ko izgrieza 19 gadus vecajai amerikāņu studentei, izrāda pirmās dzīvības pazīmes tēva rokās

FOTO: Facebook.com

Traģiskajā notikumā iesaistītais mazulis, kurš brutāli tika izgriezts no 19 gadus vecās grūtnieces Marlēnas Okoa-Lopesas vēdera pēc tam, kad viņa atsaukusies uz viltus sludinājumu par bezmaksas drēbītēm sociālajā tīklā Facebook, joprojām atrodas ļoti smagā stāvoklī, taču viņš izrādījis dzīvības pazīmes, atverot aci brīdī, kad viņu rokās turēja bioloģiskais tēvs. 

Vēl nesen tika ziņots par kādu atgadījumu, kad 19 gadīgā grūtniece, atsaucoties uz sludinājumu par bezmaksas drēbītēm, devās pie viltvārdes Klarisas Figueruas, kura nožņaudza meiteni un izgrieza viņas bērnu pēc tam, kad Marlēna bija ieradusies pie viņas mājās.

Pāris stundas pēc padarītā nozieguma, Figuerua konstatēja, ka mazulis pārstājis elpot, tāpēc viņa zvanījusi glābējiem teikdama, ka “viņas jaundzimušais” neelpojot.

Pēc pirmās palīdzības sniegšanas, mediķi nogādāja zīdaini slimnīcā. Ārsti sākotnēji neizrādīja ne mazāko cerību par to, ka mazulis varētu izdzīvot, taču notika brīnums, kad tēvs Džovani Lopess paņēmis rokās savu dēlu – zīdainis izrādījis pirmo dzīvības pazīmi un atvēris acis.

Cecīlija Garsija, kas bojāgājušās meitenes ģimenei sniedza psiholoģisko palīdzību, Džovani reakciju raksturoja šādi:

 

“Mēs visu laiku nemitīgi lūdzāmies, un tad pēkšņi mazais atvēra acis! “Ak, mans Dievs, viņš atvēra acis! – tajā brīdī kliedza tēvs.” 

 

Izmeklētāji joprojām turpina izskatīt noziegumu, taču aizdomās turētā Klarisa Figuerua šobrīd atrodas apcietinājumā.

 

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment