Bezpalīdzīgi vecāki gaida, kad varēs iegūt jaunu sirdi mazulim, kuram var būt ir atlicis nodzīvot tikai pāris stundas

Foto: North News

Smagi slima jaundzimušā mazuļa vecāki teikuši, ka viņi jūtas bezpalīdzīgi, gaidot jaunu sirdi, kas varētu glābt viņu dēla dzīvību.

Kārters Koksons, iespējams, nodzīvos Frīmena slimnīcā Ņūkāslā tikai dažas stundas, ja netiks atrasts donors. Viņa mamma un tētis Sāra un Kriss Koksoni cer ka viņš cīnīsies, lai paliktu dzīvs.

Misters Koksons (40) BBC pastāstīja: “Mēs šobrīd esam bezpalīdzīgi, dēla dzīvība ir donora rokās, kas dos sirdi manam dēlam.”

Kārters priekšlaicīgi piedzima Ņūkāslas Karaliskajā Viktorijas slimnīcā. Pēc nedēļas viņam tika veikta operācija, taču operācija, lai iztecinātu vienu sirds pusi un uzstādītu elektrokardiostimulatoru, nebija tik veiksmīga, kā cerēts.

Foto: PA

Viņš tiek turēts dzīvs ar ekstrakorporālās membrānas oksigenācijas (ECMO) iekārtas palīdzību, kas sūknē asinis pa viņa ķermeni.

Taču ārsti teica bērna ģimenei, ka ir bijušas komplikācijas ar mašīnu, un tāpēc nepieciešams atrast jaunu sirdi.

Kūksons teica, ka viņi var būt spiesti izslēgt aparātu, kas darbina sirdi. Viņš piebilda: “Ja mēs varētu izslēgt viņa mašīnu, viņš nevarētu izdzīvot.”

“Mēs zaudētu savu dēlu. Kā vecākiem tev jādod savam dēlam iespēja cīnīties par izdzīvošanu.”

Pāris no Dienvidu Šīldas zaudēja savu pirmo dēlu 2013. gadā, divus gadus veco Čārliju. mīklaina, progresīva stāvokļa dēļ. Pēc viņa nāves viņi nodibināja Čārlija Koksona fondu, lai palīdzētu atbalstīt smagi slimu bērnu ģimenes.

Foto: PA

Misis Koksone (44) paziņojumā piebilda: “Mēs jau esam zaudējuši vienu dēlu, un, ja mēs nevaram uzreiz atrast donoru, mēs tagad saskaramies ar izredzēm zaudēt savu otro skaisto puisēnu. Tā ir visbriesmīgākā pieredze. Es tikai ceru, ka tur var būt kāda ģimene, kas var mums palīdzēt šajā sirdi plosošajā situācijā.”

Ģimenes draudzene Andžela Mūra laidusi klajā GoFundMe lapu, solot iegūt naudu, lai atbalstītu pāri.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment