Māmiņa atklāj, ka bērna mugura klāta ar kodumiem pēc tam, kad izņem viņu no bērnistabas

Foto: Alice Bryant

Māte bija šausmās par to, ka pēc dienas bērnistabā viņas mazulim bija 25 kodumi. Alise Braienta bērnistabu apsūdzējusi par nolaidību pēc tam, kad dalījusies šokējošās bildēs ar meitas Rozalinnas sakosto ādu.

Kodumus viņa atklāja uz sava 15 mēnešus vecā mazuļa muguras, kad mājās viņu pārģērba un teica, ka ir tik satriekta, ka sāk raudāt. Sieviete par atgadījumu stāstīja “KOLD News 13”:

“Sākumā es domāju “vai tie tiešām tie ir kodumi?” Un tad manas smadzenes pārstāja domāt, un es sāku raudāt. Tas, ka viņi [bērnistabā] pat nepaziņoja man, kad es viņu no turienes paņēmu, ir pārsteidzoši”.

 

Foto: Alice Bryant
Foto: Alice Bryant

Alise no Arizonas, ASV, sacījusi, ka par bērnistabu ziņojusi policijai un Veselības departamentam. Viņa dalījās ar Rozalinnas sarkano muguru, kas bija klāta ar sāpīga paskata kodumiem. Mutes forma ir skaidri redzama viņai uz muguras. Alise sacīja:

“Es zinu, ka, ja bērnam iekož, viņš raud un ir ļoti apbēdināts. Tu vienmēr gribi aizsargāt bērnus, un es jūtu, ka šoreiz tas nenotika. Man ir tāda sajūta, it kā es viņu būtu pametusi kopā ar kādu, kas viņu nemaz neuzmanīja”.

 

Foto: Alice Bryant

Policija ir apstiprinājusi, ka izskata lietu, taču paziņojusi, ka šobrīd arests nav izdarīts. Policisti uzskata, ka koduma zīmes izraisījis cits bērns.

Bērnistaba “Creative Beginnings Preschool” Taksonā, Arizonā, atteicās sniegt paziņojumu, bet ziņoja vietējiem televīzijas kanāliem, ka Alises apgalvojumi esot nepamatoti.

Arizonas Veselības departaments sacīja, ka nevar komentēt izmeklēšanas rezultātus. Alise piebilda:

“Varbūt neviens neiejaucās brīdī, kad tas notika, varbūt bērni uz kādu laiku bija atstāti bez uzraudzības vai varbūt viņi nemaz neņēma vērā kliedzienus, es nezinu, bet ir vajadzīgs laiks, lai izdarītu tāda veida kodumus, un mana meita šādā situācijā noteikti bija ļoti apbēdināta”.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment