Vecāki dodas mājās no dzemdību nama un aizmirst jaundzimušo taksometrā

FOTO: mamaonica.com / foto ar ilustratīvu nozīmi

Vācijas policija sociālajos tīklos ziņo par kādu kuriozu atgadījumu, kad jaunie vecāki no dzemdību nama devās ar taksometru mājās, taču nejauši zīdaini atstājuši automašīnā. 

Notikums atgadījies Hamburgā, Vācijā. Jaunajiem vecākiem bija jānokļūst no dzemdību nama uz  Bramfeldas mikrorajonu, kur atrodas viņu mājvieta. Nonākuši mājās, abi neaizmirsa samaksāt par taksometru, taču aizmirsa tajā savu jaundzimušo.

Kad taksometrs jau bija devies prom, vecāki attapās, ka kaut kā trūkst, un tā bija jaundzimusī meitiņa. No dzemdību nama uz mājām viņi devās četratā – abi vecāki, mazulīte un vecākais bērns.

Atskārtuši, ka meitiņa atstāta automašīnā, tēvs skrējis pēc taksometra, mājis ar roku, taču šoferis aizbrauca neko nemanīdams. Par notikušo vecāki paziņoja policijai.

Jaundzimusī meitenīte bija krēsliņā uz pakaļējā sēdekļa. Mazulīte saldi gulējusi, neizdvesusi ne skaņas, un taksists, neko nenojausdams, devās pusdienot un automašīnu atstāja pazemes stāvvietā.

Paēdis, taksometra šoferis saņēma nākošo izsaukumu, šoreiz tas bija uz lidostu, kas atrodas krietni tālāk no vietas, kur izlaida iepriekšējos klientus.

Tikai pēc tam, kad nākošais klients iekāpa mašīnā un pajautāja, kas tas ir par zīdaini uz aizmugurējā sēdekļa, taksists saprata, no kurienes mazulis un nekavējoties zvanīja policijai. Pats šoferis stāsta, ka tieši tajā brīdī zīdainis pamodās un sāka raudāt.

Pirms bērna atdošanas aizmāršīgajiem vecākiem, meitenīte tika nogādāta slimnīcā uz pārbaudēm. Pēc spēkā esošās kārtības, policijai par pamestiem un pazudušiem bērniem obligāti ir jāinformē arī bērnu tiesību speciālisti, tāpēc pēc šī atgadījuma tika iesaistīta arī bāriņtiesa, ziņo Hamburgas policija.

 

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment