Vecāki nosmacē meitu ar plastmasas maisiņu – stāsts par Šafileju un bezsirdīgiem vecākiem, kas viņu spīdzināja

Vecāki noslepkavoja savu pusaugu meitu māsu priekšā. Iemesls pavisam muļķīgs – meita bija uzvilkusi krekliņu, kas, pēc vecāku domām, par daudz atsedzis rokas.

17 gadus vecā Šafileja Ahmeda, pārcieta gadiem ilgo pāridarījumu no mammas un tēta, pirms viņi nolēma izbeigt viņas dzīvi par “negoda” izrādīšanu ģimenei.

Pāris piespieda meiteni pie dīvāna un iebāza viņai mutē plastmasas maisiņu, viņa kļuva zila un nosmaka.

Foto: PA
Foto: Rex Features
Foto: Rex Features

Viņas tēvs Iftikars Ahmeds iesēdināja meitas līķi mašīnas aizmugurē un izmeta to 70 jūdžu attālumā no mājām Voringtonā. Nākamajā dienā policisti tika brīdināti, kad Šafileja skolā netika redzēta, taču vecāki paziņoja, ka viņa aizbēgusi.

Tagad viens no pusaudzes tuviem ģimenes draugiem, Šenina Munira, ir palīdzējis atklāt, cik lielā mērā viņai ir ticis darīts pāri pirms nāves.

Jaunā dokumentālā filmā ar nosaukumu “Kad pazušana pārtop slepkavībā” viņa teica, ka Šafilejas mamma un tētis bieži sauca meitu par “mauku un prostitūtu” un sista, ja viņi uzskatīja, ka viņa slikti uzvedas.

Pusaudze sapņoja kļūt par advokāti un mēdza sarakstīties ar puišiem, lai gan ne savā telefonā, jo vecāki to vienmēr pārbaudīja, sacīja Šenona. Viņa teica medijiem The Sun:

“Es biju dzirdējusi, ka tur ir fiziskie sitieni un daudz emocionālu pāridarījumu. Viņas māsa man teica, ka vecāki draudējuš ieslēgt Šafileju dārzā. Viņa gribēja aizbēgt no mājām, jo tā bija elle”.

 

Šafileja bija vecākais Farzana un Iftikhara Ahmeda bērns. Būdama vecākā, viņa pieņēma rietumnieciskāku dzīvesveidu, interesējoties par modi, lietojot kosmētiku un liekot mākslīgus  nagus.

Foto: AETN

Vecāki centās iegrožot viņas “dumpīgo” dabu un vienu gadu noorganizēja brīvdienas Pakistānā, kur viņi bija iecerējuši viņu saprecināt ar brālēnu. Šafileja atteicās iet, un tāpēc tēvs viņu sazāļoja ar miegazālēm.

Pēc pamošanās Pakistānā pusaudze bija tik ļoti pārbijusies par to, kas notiks, ka viņa nolēma izdarīt pašnāvību, izdzerot balinātāju, kā rezultātā meitene guva smagus apdegumus rīklē un barības vadā. Viņu steidzīgi aizveda uz slimnīcu un tur lika uzturēties divus mēnešus, kamēr tēvs un māsas aizlidoja mājās uz Apvienoto Karalisti.

Nākošajā lappusē lasi, kā vecāki sodīja meiteni

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment