Vecāki nosmacē meitu ar plastmasas maisiņu – stāsts par Šafileju un bezsirdīgiem vecākiem, kas viņu spīdzināja

Kad viņai bija pietiekami labi, lai atgrieztos mājās, tēvs stāstīja medicīnas speciālistiem Voringtonā, ka viņa meita ir kļūdījusies un mutes skalojamā vietā iedzērusi balinātāju. Pēc tam pāridarījumi kļuva arvien intensīvāki, un Šafilejas vecāki plānoja “goda nogalināšanu” kā veidu, kā izbeigt “kaunu”, ko viņa bija ienesusi ģimenē.

Niknumā par pārāk īsām piedurknēm, abi vecāki nogalināja viņu dzīvojamā istabā un lika māsām uz to skatīties. Šafiljas līķis tika atrasts piecus mēnešus pēc viņas nāves Kentas upē pie Sedžvikas, Kambrijā.

Ģimene noorganizēja bēres un izlikās, ka skumst, bet māsa Aleša vēlāk devās uz policiju un drosmīgi pastāstīja, kas noticis.

Foto: PA
Foto: Rex Features

Viņa aprakstīja to, kā Šafilejas acis iepletās un kājas drudžaini spārdījās, un pēc cīņas pusaudze urinēja uz dīvāna. 2011. gada septembrī Iftikhar un Farzana tika arestēti un apsūdzēti aizdomās par slepkavību.

Pēc lietas ieraudzīšanas medijos, ģimenes draudzene Šahina nolēma atklāt patiesību, jo bija saņēmusi vēstules no Šafilejas otras māsas, kas aprakstīja slepkavības nakti.

Māsa lūdza, lai vēstules tiek sadedzinātas, bet, par laimi, Šahina izgatavoja to kopijas.

“Viņa runāja par šo vienu krēslu, kur viņi vienmēr apsēdināja Šafileju, un ģimene pulcējās viņai apkārt. Tas bija brīdis, kad viņi sāka viņu ļaunprātīgi izmantot un sist. Viens viņu turēja, bet otrs viņai fiziski darīja pāri”.

 

Iftikhar un Farzana tika atzīti par vainīgiem un 2012. gadā tika notiesāti uz 25 gadiem cietumā bez iespējas atbrīvot pirms laika.

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment