VIDEO: Krievijā rūdīts blēdis veic plastisko operāciju, lai izmainītu seju līdz nepazīšanai un izmuktu no cietumsoda

FOTO: Ekrānuzņēmums no video

Krievijā, Maskavā likumsargi beidzot notvēruši kādu rūdītu krāpnieku pāri, kuri bija aizdomās turamie par vairāk nekā 20 miljonu rubļu (ap 275 000 eiro) lielu krāpšanu. Vīrietis, kuram ir 56 gadi, ķirurģiski izmainīja savu seju, lai policisti nevarētu viņu atrast un apcietināt. 

Noziedzīgais pāris izkrāpis naudu no vairākiem uzņēmumiem iesniedzot šķīrējtiesās viltotus dokumentus fiktīvu uzņēmumu vārdā, kā rezultātā viņi piedzina naudu par pakalpojumiem, kurus viņi nemaz netika snieguši.

Life.ru ziņo, ka pēc tam izkrāptā nauda visdažādākajos veidos tika “atmazgāta”. Par notikušo ierosināts kriminālprocess saskaņā ar Krievijas Kriminālkodeksu.

Šajā stāstā ir kāda pavisam interesanta detaļa – vīrietis, kas piedalījās krāpšanā, bija izdomājis, kā efektīvi izvairīties no soda. Viņš gūlās zem skalpeļa, lai ķirurģiski izmainītu savus sejas vaibstus, tādā veidā apmānot policistus.

Šāda pati situācija reiz notikusi 2018. gadā ar Huanu Karlosu Ramirezu Abadju, kurš bijis Kolumbijas narkobarons. Viņam nepaveicās, jo vēlāk tika atpazīta viņa balss, kas ļāva likumsargiem viņu atrast un notvert.

Noziedzīgā pāra dzīvesvietā tika atrasti neskaitāmi viltoti, inkriminējoši dokumenti, zīmogu pakaļdarinājumi, mobilie telefoni un SIM kartes, ziņo portāls Jauns.lv.

Šobrīd vīrietis atrodas likumsargu uzraudzībā, taču viņa pāriniecei piemērots mājas arests.

 

Avots: jauns.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment