VIDEO: Kuriozi – nerātns zilonis ar snuķi cenšas noraut “Playboy” modelei bikini

 

Frankija Džeimsa ir “Playboy” modele, un pēc kāda kurioza notikuma ASV pilsētā Mērtlbīča, kurā atrodas Safari parks, ir skaidrs, ka viņas atlētiskais augums uzrunā ne tikai cilvēkus, bet arī ziloņus – vislielākais uz sauszemes dzīvojošais zīdītājs sievietei centies noraut bikini augšdaļu.

Publiskotajā video ir redzams, ka Frankija tuvojas zilonim, un tas jau sniedz snuķi uz viņas krūšu pusi. Sieviete nedaudz apmulsusi turpina tuvoties dzīvniekam un runā kamerā, taču zilonis ir nepiekāpīgs un turpina iesākto. Gala rezultātā viņam tas izdevās, taču, sajutusi, ka zilonim izdevies izdarīt iecerēto, Frankija ātri reaģēja, pieliekot rokas priekšā krūtīm un smejoties ātri izskrēja no kadra.

Video nav sasmīdinājis visus, kas to ir redzējuši. Daudzi ir sašutuši par modeles nolaidību pret cilvēku, piebilstot, ka dzīvnieks nebūtu jāizmanto kā instruments, lai reklamētu savu ķermeni. Daļa izteicās, ka video pavisam noteikti esot iestudēts, un Frankija ar nodomu pirms tam ir kaut ko uzziedusi uz krūtīm, lai provocētu šādu ziloņa darbību.

 

Avots: Apollo.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment