VIDEO: Mamma nopirkusi pēdējo šokolādes tāfelīti bērniem… Kāpēc viņa pēc tam tik drausmīgi rīkojās?

Foto: east2west News

Saskaņā ar policijas teikto, ir parādījusies informācija par to brīdi, kad māte saviem diviem mazajiem bērniem ir iedevusi pēdējo saldumu, pirms viņi tika nogalināti.

27 gadus vecā Jeļena Karimova ir nožņaugusi savu meitu Kadižu (4) un Suleimanu (2). Video redzams, kā sākumā viņi sēž mašīnas aizmugurējā sēdeklī, māte filmējas ar viņiem. Pēc šī video māte aizdedzinājusi bērnus.

Informācija no degvielas uzpildes stacijas, kur viņa nopirka pēdējās šokolādes tāfelītes, liecina, ka viņa uzvedusies nevērīgi, iepriekš samaksājot par Snickers šokolādi un degvielu. Pēc tam viņa dodas atpakaļ uz noīrēto Kia Rio, lai uzpildītos, pirms atgriežas, lai savāktu nopirktos priekšmetus. Tiek uzskatīts, ka aptuveni pēc stundas viņa ir noslepkavojusi savus bērnus, pirms aizvedusi viņu līķus uz mežu Ņižņijnovgorodā, Krievijas rietumos. Dedzināšanai viņa izmantojusi šķiltavu šķidrumu.

Foto: east2west News

Baidoties, ka dūmi piesaistīs uzmanību, tiek uzskatīts, ka viņa aplējusi liesmas ar ūdeni un, pirms došanās mājās, uz vakaru iesēdinājusi viņu sadegušos līķus mašīnā.

Nākamajā dienā prokurori paziņoja, ka viņa aizvedusi līķus uz pamestu noliktavu un aizdedzinājusi ēku. Vietējais iedzīvotājs Evijs Katiševs teica: “Ugunsdzēsējs sākotnēji domāja, ka tie ir suņu līķi, taču, piegājis tuvāk, viņš saprata, ka tie ir divi bērni.

Viņiem bija pretdabiskas pozas, un izplatījās baumas, ka viņi tikuši vesti koferī. Ķermeņi bija tik ļoti bojāti, ka bija palikusi tikai viena kāja, un nebija iespējams noteikt līķu dzimumu.”

Policija sacīja, ka viņa atzinusies, ka nespēj nodrošināt savus bērnus un vainojusi naudas problēmas, bet vēlāk atsaukusi šo paziņojumu.

Foto: east2west News

Tomēr pirmās tiesas sēdē viņa teica: “Man ļoti žēl par notikušo. Es pat nezinu, kā es to varēju izdarīt. Es dzīvoju kopā ar savu vīru, un tad mēs izšķīrāmies, kļuva grūti audzināt bērnus.”

Karimova pelna ar Instagram, kur viņai ir 27 000 sekotāju, un par spīti savām finansiālajām problēmām viņa iztērēja 470 sterliņu mārciņu mēnesī par automašīnu nomu, lai brauktu brīvdienās uz ārzemēm.

Natālija Testenkova, Kamirovas māte

Mēs tam neticam. Viņa ir mīlošākā māte. Kā viņa varēja nogalināt savus bērnus? Mēs nezinām, kas noticis, bet neticam, ka tie ir viņas bērni, kas atrasti.

 

Divas nedēļas pirms tam iespējamā dubultslepkava Karimova uzrakstīja uz meitas Kadižas  dzimšanas dienas kartītes: “Tu esi mana dvēsele, mans dārgais mazais, mana ilgi gaidītā meita. — tā, kura dēļ es dzīvoju. Tu esi mana kopija.”

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment