Vīrietis ar uzrakstu uz krekla “Gada tētis” arestēts par bērnu seksuālu izmantošanu

Foto: Mega

Vīrietis arestēts uz aizdomu pamata par bērnu seksuālu izmantošanu, kamēr ģērbies t-kreklā ar trofeju, lielīdamies par saviem vecāku panākumiem.

Klērenss Šēse, 50 gadus vecs, bija uzvilcis t – kreklu “Gada tēvs”, kad viņš tika aizturēts Floridā pēc bēgšanas. Ohaio viņš tika meklēts par apsūdzībām izvarošanā un rupjā seksuālā uzspiešanā, abos gadījumos iesaistot bērnus.

Policija uzskatīja, ka viņš dzīvo kā bēglis Hammoka līča cietuma mazajā apmetnē. Policija Facebook vietnē ievietoja Šēse attēlu, sakot: “Mēs domājām, ka tas ir diezgan skaidrs, mūsu kopiena necietīs no noziedzīgas uzvedības. Jo īpaši attiecībā uz bēgļiem, kas bēg no citām valstīm uz Klejas apgabalu, jo viņi tiek meklēti par bērnu seksuālas izmantošanas noziegumiem. Klarenss Šēse, tavs lēmums bēgt bija slikts.”

“Ar lielo ASV maršala dienestu, kas sadarbojās kopā ar mūsu aģentūru un dažu kopienu padomiem, misters Šēse tagad ir ieslodzīts mūsu cietumā.

Tiem, kuru mērķis ir Kleju apgabala pilsoņi, par tiem, kas bēg uz šejieni, lai izvairītos no noziegumu notveršanas, un pret tiem, kas lolo šādus noziedzniekus, mēs notversim jūs. Viņam vajadzēja tikt izsūtītam uz Ohaio no Floridas.”

Foto: Mega

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment