Māte azartspēlēs iztērē £100,000 no mirstošā dēla vēža ārstēšanas ziedojumu fonda

Foto: SWNS

No vēža miruša maza zēna māte ir nonākusi cietumā pēc tam, kad viņa no fonda, kas bija izveidots, lai samaksātu par puisēna ārstēšanu, izkrāpa 100 000 sterliņu mārciņas.

32 gadus vecā Steisija Vorslija ļaunprātīgi izmantoja savu aizbildņa amatu sešus gadus vecā Tobija Nies fonda kampaņai, un tiesa uzzināja, ka viņa iztērēja naudu tiešsaistes azartspēlēm.

Fonds ieguva 200 000 sterliņu mārciņu, un to atbalstīja “Leeds United” futbola kluba draugi un spēlētāji, kuri savukārt atbalstīja slimo puisēnu.

Tobijam tika diagnosticēta ceturtā neiroblastomas stadija viņa ceturtajā dzimšanas dienā 2017. gada janvārī. Sākās saucieni pēc palīdzības, lai saņemtu naudu par viņa dārgo ārstēšanu, kas nebija pieejama NHS. Pirmās pārbaudes pēc ārstēšanas parādīja, ka 2018. gada jūlijā viņa kaulu smadzenes bija tīras no vēža.

Foto: SWNS

Traģiski viņam tika diagnosticēts smadzeņu audzējs pagājušā gada oktobrī un viņš nomira 2019. gada 12. janvārī. Kamēr Tobijs cīnījās ar savu slimību, viņš labdarības futbola mača laikā izgāja kā talismans savai mīļotajai futbola komandai, tikās ar spēlētājiem no “Leeds United” un regulāri pavadīja laiku kopā ar kluba kapteini Liamu Kūperu.

Lasi nākošo lappusi, lai uzzinātu, kādu sodu mātei piesprieda tiesa

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment