Māte azartspēlēs iztērē £100,000 no mirstošā dēla vēža ārstēšanas ziedojumu fonda

Foto: Yorkshire Evening Post / SWNS

Vorslijas nodarījumi notikuši laikā no 2017. gada 2. janvāra līdz 2018. gada 20. martam. Viņa vakar tiesā atzina fonda izkrāpšanu. Rietumjorkšīras policija apstiprināja, ka visa nauda ir atgūta un ka Vorslijas krāpšanās nav ietekmējusi Tobija ārstēšanu.

Septiņas minūtes ilgajā tiesas sēdē 32 gadus vecā sieviete tikai uzstājās, lai apstiprinātu savu dzimšanas datumu, valstspiederību un ievadītu vainīgo pamatu. Prokurors Filips Adamss sacīja tiesai, ka Vorslija tika atzīta par vainīgu šajā noziegumā, pamatojoties uz to, ka viņa esot ieguvusi 100 000 sterliņu mārciņu no fonda.

Pamata pamats tika pieņemts Kroņa Prosekcijas dienestā. Lietā notika diskusijas starp advokātu un tiesnesi Džefriju Marsonu par naudas atgūšanu no tiešsaistes azartspēļu uzņēmumiem. Vorslijai tika piešķirta drošības nauda, tā tika piespriesta tiesas ceļā uz 29. martu.

Foto: Yorkshire Evening Post / SWNS

Policijas pārstāvis teica: “Izmeklēšanas ietvaros policija ir nodrošinājusi visu ar to saistīto līdzekļu atdošanu, lai lielākā daļa tiktu izmantota identiska vietēja labuma gūšanai, par kuru vēl jālemj, un lai tiktu pārdalīta summa noteiktiem galvenajiem līdzekļu devējiem.”

“Nevienā brīdī krāpšana neietekmēja bērna ārstniecību, kas tika finansēta atsevišķi.”

Leeds United pārstāvis piebilda: “Mēs varam apstiprināt, ka visa nauda, ko mūsu “Toby Nye” kampaņas laikā saziedoja “Leeds United” atbalstītāji, spēlētāji un personāls, bija kluba norobežota un tika izmantota, lai samaksātu par Tobija ārstēšanu.”

Avots: metro.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment