Vīrietis ar Dauna sindromu nomirst pēc tam, kad slimnīcā netiek barots 10 dienas

Foto: metro.co.uk / PA

Vīrietis ar Dauna sindromu nomira vairākas dienas pēc tam, kad viņa ģimenei radās bažas par slimnīcu, kurā viņš tika ārstēts pēc kritiena.

Džuzepes Ulleri ģimene, tic, ka viņš nomira, jo 10 dienas netika barots Mančestras Karaliskajā slimnīcā, kur viņš ārstējās un beigās nomira no pneimonijas, jo centās uzņemt ēdienu caur trubiņu.

Aprakstot notikumus līdz pat nāvei, izmeklētājs Angharads Deiviss paskaidroja, ka 61 gadu vecā vīrieša stāvoklis liecināja, ka viņam bija grūti sazināties. Tas nozīmē, ka viņš nav bijis spējīgs par sevi parūpēties.

Zvērinātie dzirdēja, ka 2016. gada 26. februāra rītā Džuzepe tika atrasts guļam uz grīdas savā guļamistabā Vitingtonā, Mančestrā. Laikā, kad viņš atradās mājās, par viņu rūpējās un  viņa dzīvojamo telpu apkopa uzņēmums “L’ Arche”.

Foto: metro.co.uk / PA
Foto: metro.co.uk / PA
Foto: metro.co.uk / PA

Lai gan sākotnējā pārbaude Mančestras Karaliskajā slimnīcā tajā dienā neliecināja par ievērojamiem ievainojumiem, viņš tika aizsūtīts mājās un uzņemts atpakaļ slimnīcā nākamajā dienā pēc tam, kad brīvprātīgie no “L’ Arche” kļuva norūpējušies par grūtībām, ko viņam sagādāja staigāšana un rīšana.

Mančestras tiesas izmeklētājs izdzirdēja, kā rentgena un datortomogrāfijas skenēšanas laikā tika konstatēti skriemeļu lūzumi kaklā, labajā gūžā un labās rokas locītavā.

Nākošajā lappusē lasi, kāpēc Džuzepe nebija ēdis 10 dienas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment